Βιομηχανικά Ανυψωτικά

Πλατφόρμες

Πλατφόρμες

Ψαλιδωτές πλατφόρμες βιομηχανικής χρήσεως για την ανύψωση φορτίων, ατόμων για εργασία σε μεγάλο ύψος, για εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Αναβατόρια

Αναβατόρια

Βιομηχανικά αναβατόρια για τη μεταφορά φορτίων μεταξύ δυο ή περισσοτέρων επιπέδων. Ιδανικά για χρήση σε βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους με υψηλές απαιτήσεις σε παραγωγικότητα.

Ράμπες

Ράμπες

Οι υδραυλικές ράμπες χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία μιας γέφυρας μεταξύ φορτηγού και αποθηκευτικού χώρου και επιτρέπουν την εύκολη και ταχεία φόρτωση / εκφόρτωση.

Φυσούνες

Φυσούνες

Η Φυσούνα τοποθετείται στο σημείο φορτοεκφόρτωσης των φορτηγών και εξασφαλίζει καλή μόνωση σε συνδυασμό με μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας. Διευκολύνει επίσης στους ελιγμούς και στην ευθυγράμμιση του φορτηγού κατά την άφιξη και αποχώρησή του.

Πρέσσα απορριμμάτων

Πρέσσα Απορριμμάτων

Η υδραυλική πρέσσα απορριμμάτων AS 100 είναι η ιδανική λύση για εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων ( κυρίως αποσυσκευασίας) της επιχείρησης.

Ειδικές Κατασκευές

Ειδικές Κατασκευές

Η ΒΙΟΜΑΝ έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει Ειδικές Κατασκευές, προκειμένου να καλύψει τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της, δίνοντας λύση σε δύσκολα προβλήματα μεταφοράς και ανύψωσης.