Ανθρώπινο Δυναμικό

Ανθρώπινο Δυναμικό

Ευάγγελος Αθ. Παπαγεωργίου

Ευάγγελος Αθ. Παπαγεωργίου

Γενικός διευθυντής

Εδώ και 45 χρόνια επιχειρούμε με σεβασμό απέναντι στον επιχειρηματία και στον ιδιώτη του αναζητούν αξιόπιστες τεχνικές λύσεις και προϊόντα μεγάλης αντοχής και διάρκειας ζωής, Καθιερώθηκε για την αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, συνεχίσουμε το έργο μας, προσπαθώντας κάθε μέρα να γίνουμε καλύτεροι και να έρθουμε πιο κοντά στους πελάτες μας και στις ανάγκες τους.

Αλέξιος Ε. Παπαγεωργίου

Αλέξιος Ε. Παπαγεωργίου

Τεχνικός διευθυντής και Υπεύθυνος Διαχ. Ποιότητας

Διασφαλίσουμε την τεχνική αρτιότητα των κατασκευών μας επιλέγοντας κορυφαίας ποιότητας υλικά και χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους παραγωγής.

Παναγιώτης Μητρόπουλος

Παναγιώτης Μητρόπουλος

Τμήμα Σχεδιασμού, Νέων Κατασκευών και Αυτοματισμών

Σχεδιάσουμε και αναπτύσσουμε νέα προϊόντα, ανασχεδιάτουμε και βελτιώνουμε τα παλαιά, ώστε να ικανοποιούνται οι συνεχώς αυτανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας με τον πλέον απλό και αποδοτικό τρόπο.

Στέφανος Παπαγεωργίου

Στέφανος Παπαγεωργίου

Εμπορικός Διευθυντής

Παρακολουθούμε τις ανάγκες της αγοράς, επισκεπτόμαστε τα έργα όσες φορές χρειαστεί, προσφέρουμε στους πελάτες μας αναλυτικές προδιαγραφές, καταγράφουμε και αναζητούμε τις δικές τους προτάσεις. Θέλουμε να είναι πλήρως ενημερωμένοι και να μας επιλέξουν συνειδητά.

Δήμητρα Στάμου

Δήμητρα Στάμου

Τμήμα Πωλήσεων

Η πώληση μπορεί να θεωρηθεί επιτυχής μόνο αν εξυπηρετεί τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών, αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους από το προϊόν που προμηθεύτηκαν.

Ευριδίκη Συμεών

Ευριδίκη Συμεών

Στέλεχος Οικονομικού Τμήματος

Συζητούμε διεξοδικά με τον πελάτη και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του, ώστε να καταλήξουμε στην οικονομική συμφωνία που τον εξυπηρετεί.

Στέργιος Καϊπαλέξης

Στέργιος Καϊπαλέξης

Προϊστάμενος Παραγωγής

Οι αυστηρές διαδικασίες παραγωγής, η συνεχής συνεργασία με το τμήμα σχεδιασμού και ο επιστημονικός έλεγχος ποιότητας, εξασφαλίζουν τη γνωστή ποιότητα BIOMAN.

bioman

Τεχνογνωσία, Υπευθυνότητα, Ποιότητα, Εξυπηρέτηση, Αξιοπιστία, Καινοτομία

από το

1967
About Ave
About Ave

Bioman

Το εργοστάσιο της ΒΙΟΜΑΝ βρίσκεται στον νομό Αττικής και πιο συγκεκριμένα στο Κορωπί